Menu
Your Cart

Τρόποι αποστολής - πληρωμής

Αντικαταβολή:

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει καταβάλετε και το οφειλόμενο ποσό στην εταιρία μεταφορών που σας παραδίδει την παραγγελία σας. 

Εάν επιθυμείτε  να παραλάβετε από το κατάστημα ΕΛΤΑ courrier της περιοχής σας, συμπληρώστε το στα σχόλια στην φόρμα παραγγελίας. Μπορείτε να εξοφλήσετε εκεί την παραγγελία σας με μετρητά ή με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.


Τραπεζική Κατάθεση:

1. Συνδέσου στο Web Banking της Τράπεζάς σου και επίλεξε μεταφορά από λογαριασμό Τρίτου.

2. Κάνε αντιγραφή του IBAN της τράπεζας που σε εξυπηρετεί.

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR7201716320006632162076963

Δικαιούχος: Body Sport EE



3. Καταχώρησε το IBAN που αντιστοιχεί στην Τράπεζά σου.

4. Στο πεδίο “Ποσό” καταχώρησε το ακριβές ποσό της παραγγελίας, όπως αναφέρεται στο email επιβεβαίωσης που έχεις λάβει.

5. Στο ονοματεπώνυμο του δικαιούχου καταχώρισε: Body Sport EE.

6. Στις πληροφορίες της κατάθεσης συμπλήρωσε τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας που έλαβες με email και το ονοματεπώνυμό σου.

7. Μόλις ολοκληρώσεις την μεταφορά, στείλε μας με email το αποδεικτικό της συναλλαγής στο info@formomania.com, αναφέροντας στο θέμα τον αριθμό της παραγγελίας σου ή ως απάντηση στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.


Έξοδα αποστολής:

Για αποστολές εντός Ελλάδος: Το κόστος των μεταφορικών είναι σύνολο 5 ευρώ εκ των οποίων είναι 3 ευρώ τα έξοδα αποστολής και 2 ευρώ η αντικαταβολή. Οι αποστολές γίνονται με τα Elta Courier. Για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν


Χρόνος παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης για την Αθήνα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για επαρχία έως και 3 εργάσιμες ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Σε περίπτωση απομακρυσμένων ή δύσβατων περιοχών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει.